Auto’s

Sommige mensen houden van kunst en andere mensen houden van auto’s. Waarom zou je die liefhebbers niet allebei iets geven waar ze blij van worden? Iets waar hun auto- of kunsthart sneller van gaat slaan?

Kunst met auto’s.

Logisch eigenlijk. Maar wel op een eigen manier en volgens de principes van het crealisme.  Dat betekent ervan uitgaan dat alles er al is en dat het alleen nog gemaakt hoeft te worden. Het houdt ook in dat elk werk anders is, zoals ook elke auto- en kunstverzamelaar uniek is.

Jan Rudolp de Lorm van Museum Singer Laren omschrijft het werk van Ad van den Boom als volgt: ‘Op het eerste gezicht lijken ze in hun amorfe abstractie bijna toevallig te zijn ontstaan. Nader kijken en vergelijken maakte duidelijk dat Van den Boom een oorspronkelijke en originele beeldtaal heeft ontwikkeld.’  Wil je het verhaal van Jan Rudolph helemaal lezen, klik dan hier.

Originele werken, acryl op geschept papier

Originelen zijn gemaakt met Acryl op handgeschept katoenpapier. Formaat 58 x 78 cm (liggende en afwijkende formaten mogelijk). Alle werken zijn uniek, gesigneerd en worden geleverd met een certificaat van echtheid. Naast de auto’s op deze pagina te zien zijn, is het mogelijk om elke type auto op basis van een foto te maken. Bovendien is het mogelijk om je eigen auto door mij te laten maken. De prijs van een origineel is € 2500,- inclusief BTW. Levertijd van een werk in overleg.

Prints in een beperkte oplage

Prints op A2 (42 x 59,4 cm) van getoonde werken op deze site zijn € 975,- inclusief BTW (gesigneerd in een oplage van 3). Andere formaten mogelijk. Levertijd in overleg. Meer weten? Stuur een mail.

auto land rover defender acryl op papier

De eenvoud van de natuur in haar bijna onverklaarbare schoonheid. Tijdloos en inspirerend van paddestoel tot pad van boom tot tak. De essentie van het zijn niet te vatten in woorden misschien in vorm. De Land Rover Defendern een met de natuur bescheiden en ingetogen oneindig groot en immens klein. Het avontuur dat leven heet.

Auto Jaguar E-type, schilderij acryl op papier

De E-type een Jaguar een icoon. Onderscheidend, grensverleggend ook. Zo bijzonder kan techniek zijn. Vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard.

Auto Range Rover, schilderij acryl op papier

Een Range Rover is boven alles verheven. Laat je de wereld elke dag opnieuw op een bijzondere manier ervaren. Een wereld vol comfort en niet te vergeten luxe maar wel op een ingetogen manier. Op weg in een eigen stijl.

Auto Jaguar XJ, schilderij acryl op papier

Rijden in een Jaguar XJ is anders dan rijden in andere auto. Een gevoel dat je niet kunt beschrijven, maar alleen kunt ervaren als je een Jaguar XJ bezit.

Auto Land Rover Defender 2020

Kies altijd voor het origineel tenzij je beter kunt. Dat is de nieuwe Defender. Het gevoel van vroeger en de techniek van nu.Een nieuwe legende is geboren.

In 2000 werd ik met een helicopter afgezet in het hart van het circuit van Francorchamps. Oog in oog met Michael Schumacher. Sinds die dag volg ik Formule 1 in het algemeen en Max in het bijzonder.

auto saab 900 cabrio acryl op papier

Rijden in een Saab is puur rijplezier. De geur van benzine die zich vermengd met de geur van oud leer. Het stuur in je handen een met de wielen aangedreven door een machtige turbo en de blauwe hemel als dak voel je je als zijn grote broer king of the road.

Auto Porsche 911 acryl op papier

Wie droomt er niet van een 911. Een droom van mannen en vrouwen in rood, geel, zwart, grijs of groen tijdloos in vorm en prestaties.

Een steigerend paard dat je bloed laat kolken in je aderen.

auto ferrari F40 acryl op papier

Rood… het bloed in je aderen, de kleur van hartstocht en het synoniem voor energie. Mooi rood is nooit lelijk.