FOREVER BEAUTIFUL

Forever Beautiful is een serie portretten van beroemde vrouwen die hun schoonheid niet verliezen omdat ze een geheel eigen stijl hebben. Vrouwen met een bijzondere uitstraling. Die uitstraling zorgt ervoor dat ze altijd mooi blijven om naar te kijken, generaties lang. Om die tijdloze schoonheid voor eeuwig vast te kunnen leggen, ben ik jarenlang bezig geweest om hiervoor de juiste vorm te vinden. Pas toen ik de juiste vorm gevonden had, kon ik Forever Beautiful realiseren.

Mooier dan de werkelijkheid

Het vastleggen van eeuwige schoonheid, vraagt volgens mij om een uitzonderlijke executie. Een andere randvoorwaarde voor mij persoonlijk was dat ik dit met een eigen en herkenbare beeldtaal wilde realiseren. Ik ben hierin geslaagd door continu te experimenteren met vormen, kleuren, materialen en technieken.  Het resultaat zijn levensechte portretten die vaak nog mooier zijn dan de werkelijkheid. Op die manier komt de persoonlijkheid van de betreffende persoon tot leven.

Met de techniek die ik ontwikkeld heb voor de serie Forever Beautiful, ben ik in staat om de schoonheid die ieder mens in zich heeft in zich heeft te visualiseren. Op verzoek maak ik ook portretten in opdracht op basis van een of meerdere foto’s. Klik hier als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten.

Forever Beautiful marilyn monroe, ad van den boom, crealisme

Forever Beautiful Penelope Cruz, ad van den boom,crealisme, kunstenaar, schilder, beeldhouwer
Forever Beautiful Salma hayek, ad van den boom, crealisme, kunstenaar, schilder, beeldhouwer, tekening, schilderij, sculptuur
Forever Beautiful Sophia Loren, ad van den boom, kunstenaar, crealisme, schilderijen, tekeningen
Forever Beautiful Ursula Andress, ad van den boom, kunstenaar, crealisme
Forever Beautiful Koningin Maxima, ad van den boom, crealisme, kunstenaar
Forever Beautiful Kate Blanchett, ad van den boom, crealisme, kunstenaar
Forever Beautiful Jacky Onassis, ad van den boom, crealisme, kunstenaar
Forever Beautiful Grace Kelly, ad van den boom, crealisme
Forever Beautiful Julia roberts, ad van den boom, crealisme, kunstenaar
forever beautiful portret liz taylor schilderij