IEDERE GEBOORTE IS EEN BIG BANG

Mijn spetters symboliseren het moment van schepping. De big bang. Een ontlading van energie. Een toevallige loop van omstandigheden of misschien omstandigheden die leiden tot een moment dat ons toe viel. Ik was zo geïntrigeerd door de zoektocht naar het goddelijke deeltje, dat ik bij mezelf te rade ging. Ik kwam tot de conclusie dat het scheppende deeltje in alles zit wat om ons heen aanwezig is. Spetters zijn voor mij het scheppingsverhaal. De oerknal oneindig in het klein. De geboorte van een mens is net zo groot als het ontstaan van het heelal. Zonder mens was er immers  geen bewustzijn. En zonder bewustzijn was er geen heelal.

Het scheppende deeltje zit in ieder mens

Spetters zijn een ontlading van energie. Verf die uiteenspat op een wit vlak en daarmee ontstaat een nieuw begin. Een werkelijkheid die je vorm kunt geven. Ik doe dit met woorden die passend zijn bij het moment. Toevallig ontstaan of ontstaan uit woorden die mij toevielen. Wie de spetter kan verklaren, kan het ontstaan van het universum verklaren.

We maken allemaal onderdeel uit van hetzelfde universum

Het is een illusie om te denken dat alle mensen anders zijn. We zijn immers allemaal mensen. We zijn wel allemaal uniek omdat we andere eigenschappen en kenmerken hebben. De rode spetters hebben een bijzondere betekenis omdat ze het bloed symboliseren dat ons als mensen verbindt. Elke rode spetter bevat een beetje bloed van mezelf.

HIGGS BOSON 1
HIGGS BOSON 1A

spetters het ontstaan van crealisme ad van den boom 2014
HIGGS BOSON 1B
spetters, bloedverwantschap crealisme Ad van den Boom
CREALISME – BLOEDVERWANTSCHAP
spetters acceptatie crealisme ad van den boom
ACCEPTATIE
life is a gift Ad van den Boom crealisme spetters tekening
Life is a Gift

Eicel, spermatozoïde, versmelten, delen, geloven, veranderen, transformeren, ogen, armen, benen, hart, longen, darmen, nieren, lever, oren, handen, tenen, vingers, knieën, hersenen, ziel, mond, tanden, groeien, bewustwording, wachten, twijfelen, eten, boetseren, genezen, bedenken, wachten, slapen, geloven, horen, klaarkomen, ontmoetingen, incasseren, voelen, afwachten, warmte, vervelen, liefde, geboorte, wassen, ademen, horen, ruiken, ademen, voelen, zien, groeien, proeven, fantaseren, huilen, poepen, plassen, denken, lachen, vrijen, praten, groeien, kruipen, staan, vallen, staan, koesteren, lopen, leren, dromen, afleren, doen, spelen, zoeken, schrijven, rekenen, energie, instorten, dromen, fantaseren, hartstocht, opzeggen, vechten, verdrietig, douchen, realiseren, voortbrengen, passie, rennen, geslagen, drinken, begeren, vinden, weten, denken, winnen, kiezen, gedrevenheid, delen, versmelten, geven, ontvangen, slagen, toewijding, falen, bewondering, klimmen, verwekken, verwondering, verliezen, creëren, ontwaken, vertrouwen, sterven. Alles was er al voor je het wist. Het leven is een geschenk dat al oneindig lang op je lag te wachten.