Wijnetiket raadhuisconcerten Hilversum

blog raadhuisconcerten,hilversum, wijnetiket, ad van den boom,

Ik ben gevraagd om het wijnetiket te maken voor de vrienden van de Raadhuisconcerten in Hilversum. Gisteravond werd de wijn uitgereikt na het indrukwekkende concert ‘Ragazze e Giovanotti.’ Het etiket is een rode spetter geworden met daarom heen tekst. Bij het etiket hoort de volgende tekst.

Do, re, mi, fa, sol, la, ti, do

Dat klinkt niet als woorden, dat klinkt als muziek. Muziek die via de oren soms rechtdoor naar de hersenen gaat en herinneringen aan vroeger oproept. Een andere keer gaat de muziek niet naar de hersenen, maar naar binnen. Voorbij het hart naar de ziel met kippenvel als gevolg. Van top tot teen. Toen ik Diamonds & Pearls van Prince voor de eerste keer hoorde, heb ik er drie dagen last van gehad. Ik zat helemaal onder. Naar de huisarts en die noemde het een typisch geval van doremifasollatido. Luister even naar Jan Smit en het is over. Dat heb ik toen maar gedaan.

Do, re, mi, fa, sol, la, ti, do

Dat klinkt als verbinding. Muzikanten die samen een stuk spelen en wij mogen luisteren. Vingers op toetsen en snaren, stembanden die de haartjes in onze oren doen trillen. We mogen genieten van elke do… Plop Dat klinkt niet als een woord. Dat klinkt naar wijn. De zon van de zomer opgeslagen in een druif en met zorg geperst tot een smakelijke drank die de tong streelt. Met als resultaat een mooie ronde afdronk waarin je de… ik ben geen kenner van wijn, ik weet alleen hoe ik van wijn moet genieten. Klinken, proeven, begeren, ontspannen, bezinnen, delen, koesteren, praten en luisteren.

Wijn en do, re, mi, fa, sol, la, ti do. Dat klink mij als muziek in de oren. Een onvergetelijke avond voor jullie allemaal. (En dat is het dankzij Ragazze Quartet en Kapok ook geworden)

Reacties (4)

 • zelma 26/01/2023 

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

 • abirway 27/01/2023 

  You ll be glad you did lasix buy no prescription C, LTP induced by four, 1 s, 100 Hz trains arrow is not affected by the Shank3 G mutation, as summarized at 55 60 min after induction D WT, n 7 slices 5 mice; Shank3 WT G, n 10 slices 5 mice; Shank3 G G, n 8 slices 4 mice

 • zelma 30/01/2023 

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

 • abirway 31/01/2023 

  Monitor Closely 1 magnesium sulfate increases effects of cisatracurium by pharmacodynamic synergism maxifort zimax mexico 2004; 27 3 440 444

Laat een reactie achter